Med tyverisikring minimerer du risikoen for indbrud i hjemmet

Vi har masser af erfaring inden for sikring af private hjem

Vi leverer tyverisikring, som matcher dine ønsker

Vil du forøge trygheden med tyverisikring i dit hjem? Skal du have opgraderet sikkerheden? Indbrud er desværre ikke en ualmindelig hændelse i Danmark, og man kan aldrig være sikker nok. Statistikkerne er skræmmende høje, og det handler måske om, at danskerne ikke er så gode til at få lavet tyverisikring. Med en god tyverisikring minimerer du risikoen for indbrud i dit hjem. Vi kan sænke din risiko for ubudne gæster markant.

Vi er Safety Låse & Sikring, og vi er din låsesmed i København. Vi har mange års erfaring med tyverisikring af private hjem, og vi kan også hjælpe dig med at få trygheden tilbage.

Alarmløsninger og videoovervågning til private

Sikring af private hjem med videoovervågning og alarmløsninger er blevet langt mere udbredt over de seneste år, da det er medvirkende til at begrænse indbrud og tyveri. Ved hjælp af nyeste teknologi, er det også muligt altid at holde øje med, hvad der sker i og omkring sit hjem.

Hos Safety Låse & Sikring tilbyder vi flere typer løsninger, der er med til at sikre dit hjem og ejendele, uanset om du bor i hus eller villa. Kontakt os for at høre, hvordan vi finder den helt rigtige løsning til dit hjem.

Gode og unikke løsninger

Hos os finder du en bred vifte af moderne låse- og sikringssystemer. Hvis du ønsker det, kommer vi gerne med professionel vejledning og assistance gennem beslutningsprocessen. Vi kan både tilbyde videoovervågning, alarmsystemer, effektive låsesystemer og meget mere.

Nogle gange er det nødvendigt at kombinere flere elementer for at få optimal beskyttelse. Det afhænger af mange forskellige faktorer fx hjemmets størrelse og beliggenhed. Vores dygtige medarbejdere vil med glæde give dig indblik i fordele og ulemper ved dine forskellige muligheder. Sammen med os kan du helt sikkert finde den ideelle tyverisikring for dit hjem, så du trygt kan sove om natten.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Safety Låse & Sikring klarer alle opgaver inden for låse og sikring. Vi arbejder for både kunder fra erhvervslivet og private på hele Sjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi finder altid den rette løsning til dig - du er sikret god service og høj kvalitet, når du bruger os.

Mere end

20 års

erfaring

Vi leverer optimal service

God service er én af vores helt store kerneværdier. Vi gør vores bedste for at give dig bedst mulig service. Alle vores medarbejdere modtager løbende kompetenceudvikling, og du kan stole på, at vi alle kan tilbyde ekspertvejledning med et smil. Professionalismen er også i højsædet hos Safety Låse & Sikring. Vi holder altid vores ord og vores aftaler. Med høj troværdighed og stor gennemsigtighed, er du garanteret et godt samarbejde med os. Vi er et kvalitetsorienteret firma, som kun leverer solide resultater.

Få et gratis sikkerhedstjek

Vi tilbyder gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig. Under vores besøg tjekker vi både din hoveddør, vinduer, kælder, terrassedør og andet. På den måde kan vi bedst komme med et bud på unik tyverisikring til dig og dit hjem. Vi har masser af gode og skarpe priser på tyverisikring, og har altid et godt tilbud oppe i ærmet til dig. Tag kontakt i dag, hvis du vil høre mere. Vi sidder klar til at høre fra dig, og vil med glæde tage en snak om dine muligheder. Du kan også skrive en mail, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Vi rykker ud akut

på hele Sjælland