Med sikkerhedsdøre er du beskyttet mod tyveri, brand og andre uheld

Vi har et stort udvalg inden for sikkerhedsdøre til private

Sikkerhedsdøre i høj kvalitet hos Safety Låse og Sikring

Med en god sikkerhedsdør er dit hjem ekstra beskyttet imod tyveri, brand eller andre uheld. Vi har en bred vifte af sikkerhedsdøre med forskellige designs og funktioner. Du kan med garanti finde en sikkerhedsdør, som afdækker dit behov, i vores velassorterede udvalg. Vi har sikkerhedsdøre i mange forskellige størrelser, og du kan få en dør, som er skræddersyet til din dørkarm.

Døre i alle designs

En sikkerhedsdør behøver ikke at se kedelig ud. Dørene kommer i forskellige farver og materialer. Der er masser af mulighed for at finde en dør, som passer til dine smagspræferencer. Nogle sikkerhedsdøre er bedst til at beskytte imod tyveri, andre er brandsikre. Du kan også få lydtætte døre, eller en dør, som kombinerer flere forskellige funktioner.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Safety Låse & Sikring klarer alle opgaver inden for låse og sikring. Vi arbejder for både kunder fra erhvervslivet og private på hele Sjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi finder altid den rette løsning til dig - du er sikret god service og høj kvalitet, når du bruger os.

Få den bedste service og produkter

Vi vil med glæde vejlede dig til valg af den rigtige sikkerhedsdør. Med omfattende erfaring og ekspertviden kan vi hjælpe med at finde en dør, som matcher dine behov. I vores firma er gennemsigtighed en vigtig faktor. Vores vejledning er faglig, samtidig med at indtænker dit budget. På den måde er vi sikker på, at du bliver tilfreds med både produkt og pris.

Vi sætter pris på god dialog gennem forløbet, og vi har dig med i hele processen. Safety Låse & Sikring er et professionelt låsefirma, som gør en dyd ud af at overholde alle aftaler. Troværdighed er én af vores kerneværdier, og vi holder vores ord til punkt og prikke.

Vi leverer til budgettet

Når du køber sikkerhedsdøre hos os, kan du stole på, at du får en konkurrencedygtig pris. Vi afstemmer altid pris i starten af forløbet, så at du får en sikkerhedsdør, som passer ind i dit budget. Hvis du vil vide mere om vores ydelser eller priser, så kontakt os i dag. Vi kan både fanges på telefon og mail. Du kan også kigge forbi vores kontor.

Vi rykker ud akut

på hele Sjælland