Vi hjælper dig, når uheldet har været ude

Vi kan udbedre indbrudsskader til en fornuftig pris

Indbrudsskader? Få trygheden tilbage med hjælp fra os

Har du indbrudsskader efter et indbrud i dit hjem? Indbrud kan være en meget ubehagelig oplevelse, som kan efterlade dig med en følelse af hjælpeløshed. Vi kan hjælpe dig med at få trygheden tilbage efter et indbrud.

Minimer risikoen for fremtiden

Vi har mange gode løsninger til at udbedring af indbrudsskader. Med hjælp fra os vender dit hjem tilbage til sin normale tilstand på ingen tid. Vi har masser af erfaring med at lave sikkerhedsløsninger for private, og vi kan klare alt inden for låse- og sikringsopgaver. Vores kontor har adresse i København, men kører også gerne til resten af Sjælland for at hjælpe dig. Vi laver også gerne et gratis sikkerhedstjek af din bolig, og kan tilbyde nye sikkerhedsløsninger, så du minimerer risikoen for indbrud i fremtiden.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Safety Låse & Sikring klarer alle opgaver inden for låse og sikring. Vi arbejder for både kunder fra erhvervslivet og private på hele Sjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi finder altid den rette løsning til dig - du er sikret god service og høj kvalitet, når du bruger os.

Få hjælp fra eksperter

Når du vælger os til at hjælpe med indbrudsskader, så får du den bedste service igennem hele forløbet. Vi er gode til at snakke med kunderne, og vi gør vores bedste for at gå alle dine behov og ønsker i møde. Vi laver altid en unik og individuel løsning, som passer til den enkelte kunde. Med mange års erfaring i faget, har vi en specialiseret viden, som gør os til eksperter inden for låse og sikkerhed. Hos os får du høj kvalitet og et solidt stykke arbejde - hver gang.

Du kan have tillid til, at vi altid giver en god pris på udbedring af indbrudsskader. I de indledende faser fastsætter vi nemlig et beløb, som gør alle parter tilfredse. Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere. Vi vil elske at tale med dig, og sidder klar til at besvare din henvendelse på telefon eller mail. Du kan også kigge forbi vores kontorlokaler i København NV. Vi glæder os til at høre fra dig!

Mere end

20 års

erfaring

Vi rykker ud akut

på hele Sjælland