Få låse og systemer i høj kvalitet hos os

Vi laver sikkerhedssystemer for private i København og omegn

Hos os får du god service og optimale løsninger

Vil du gerne have sikret dit hjem? I så fald er du havnet det rette sted. Vi er din låsesmed i København, og vi kan klare alt inden for låse- og sikringsopgaver. Nogle gange er uheldet desværre ude, og der bliver anmeldt flere tusind indbrud i Danmark på årlig basis. Med et ordentligt sikkerhedssystem kan du sove trygt om natten, velvidende om at der er minimal risiko for indbrud i dit hjem.

Sikkerhedsrådgivning til private

Vi har omfattende erfaring med sikkerhedsrådgivning af private, og vi forhindrer indbrudstyvene i at få adgang til dit hjem. Med et stort udvalg af moderne og effektive låsesystemer, kan vi hjælpe dig til at få et mere sikkert hjem. Vi vil gerne give dig et gratis sikkerhedstjek af din bolig, hvor vi tjekker hoveddøren, vinduer, kælder og eventuelt mere. På den baggrund kan vi komme med et godt tilbud til en sikkerhedsløsning, som passer til dig og din familie.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Safety Låse & Sikring klarer alle opgaver inden for låse og sikring. Vi arbejder for både kunder fra erhvervslivet og private på hele Sjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi finder altid den rette løsning til dig - du er sikret god service og høj kvalitet, når du bruger os.

Har du låst dig ude?

Hvis du en dag er uheldig, og kommer til at låse dig ude af dit hjem, kan vi være din redning. Vi finder hurtigt vej hjem til dig, så du kan komme indenfor igen. Ring til os på 30 30 30 18, så kommer vi kørende i en fart!

Service og tilfredshed

Når du vælger Safety Låse & Sikring, så kan vi love dig, at du får god service fra start til slut. Vi elsker at tale med vores kunder, og vores største ønske er at tilfredsstille dig. Vi leverer kun løsninger, som vi selv står inde for. Som en ambitiøs og erfaren låsesmed, kan du have tillid til, at vi lægger en stolthed i vores fag.

Hvis du gerne vil vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så giv os et kald. Vi ser frem til at tale med dig. Du kan også skrive en mail eller besøge vores kontor i København NV.

Mere end

20 års

erfaring

Vi rykker ud akut

på hele Sjælland