Om Safety Låse & Sikring

En autoriseret låsesmed i København med omfattende erfaring

Vi er din låsesmed og professionelle samarbejdspartner

Vi er Safety Låse & Sikring, vi er din professionelle låsesmed i København. Vi har en lang historik inden for større monteringsopgaver i Københavnsområdet. Vores omfattende erfaring dækker både over arbejde med boligselskaber, erhvervskunder og private.

Vi kan levere tyverisikring, adgangskontrol, videoovervågning, dørtelefoni, udskiftning af låse og meget, meget mere. Vi kombinerer ofte vores ydelser, så vi kan lave den optimale løsning for dig.

Mød dem der servicerer dig

Lars og Phillip er mændene bag Safety Låse & Sikring. Med mange års erfaring i branchen har de et solidt fundament og ved hvad, der skal til for at gøre kunderne glade. De kender branchen som deres egen baglomme. Foruden Lars og Phillip, består virksomheden i dag af flere professionelle og kompetente ansatte. Du finder ikke et låsefirma i København, som kan matche det niveau Safety Låse og Sikring tilbyder.

Virksomheden startede i 2006, men Lars havde allerede inden da mere end 10 års erfaring fra branchen. Både Lars og Phillip har et solidt kendskab til branchen, og deres mange års erfaring giver dem kompetencer til enhver opgave. De har hver deres specialeområder, og det vil højst sandsynligt være Lars, der tager telefonen og giver dig kompetent vejledning, når du ringer. Det store samarbejde i hele virksomheden mellem alle kollegaer sikrer dig som kunde den bedste service.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Safety Låse & Sikring klarer alle opgaver inden for låse og sikring. Vi arbejder for både kunder fra erhvervslivet og private på hele Sjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi finder altid den rette løsning til dig - du er sikret god service og høj kvalitet, når du bruger os.

Vi rykker ud akut

på hele Sjælland

Vi er et kompetent fællesskab

Hos os får du altid personlig og faglig rådgivning. Vi går altid den enkelte kunde i møde, og kigger på hvad dine ønsker og behov er. Med vores særlige viden og vidtgående erfaringer kan vi tilbyde skræddersyede specialløsninger, som passer perfekt til dig. Alle vores flinke medarbejdere modtager løbende kompetenceudvikling. Når du møder personale fra Safety Låse & Sikring, kan du altid regne med, at vi er kompetente og de rette folk til opgaven.

De mange gode grunde til at vælge Safety Låse & Sikring

Uanset om du er privatperson, boligselskab eller en virksomhed, kan vi hjælpe. Vi bestræber os altid på at levere:

  • Troværdighed. Vi holder altid vores ord og aftaler.
  • Kvalitet. Vi leverer altid resultater i højeste kvalitet.
  • Gode priser. Hos os får du konkurrencedygtige og skarpe priser på alle ydelser.
  • Kundetilfredshed. Vi har kunden i fokus. Din mening er vigtig for os.

Vi elsker at tale med kunderne. Hvis du gerne vil høre mere om vores firma, er du altid velkommen til at kontakte os.

Se mere om vores ydelser inden for:

Mulighed for

leasing

Mere end

20 års

erfaring