Få udskiftning af låse med byens bedste låseservice

Vi laver udskiftning af låse til gode priser

Vi garanterer god service og tilfredsstillende resultater

Er det tid til udskiftning af låse, så de gamle nøgler kan komme på hylden? Måske drømmer du om at udskifte de gamle låse med et mere moderne låsesystem? Ligesom så mange andre ting, bliver låse slidt op med tiden, og nogle gange er det nødvendigt med en udskiftning. Faktisk anbefales det, at man får udskiftet sin lås minimum hvert tiende år.

Vi skifter alle låse

Uanset hvad du søger, kan vores autoriserede låsesmede hjælpe med at løse opgaven. Vi er Safety Låse & Sikring, og vi er din låsesmed i København og omegn. Med mange års erfaring i branchen, kan du regne med, at vi laver et tilfredsstillende stykke arbejde. Vi arbejder med alle typer låse - også de ældre modeller! Vi arbejder både for erhvervskunder, boligselskaber og private.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Safety Låse & Sikring klarer alle opgaver inden for låse og sikring. Vi arbejder for både kunder fra erhvervslivet og private på hele Sjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi finder altid den rette løsning til dig - du er sikret god service og høj kvalitet, når du bruger os.

Mere end

20 års

erfaring

Få kompetent vejledning

Hvis du er i tvivl om hvilken type nye låse, som du skal have, kan vi hjælpe dig. Vi har både faglighed og service i top, og derfor kan vi tilbyde kompetent vejledning. Med gode råd og faglig indsigt kan vi rådgive dig til at træffe den rette beslutning. Der kan være mange forskellige faktorer, som spiller ind, når man skal have lavet udskiftning af låse. Vi tænker altid over din ejendoms beliggenhed, størrelse og hvor mange mennesker, som skal have nye nøgler.

Vi er også specialister i sikkerhed. Vi kan tilbyde dig et nyt låsesystem, som minimerer risikoen for ubudne gæster og skaber mere tryghed.

En løsning lige til dig

Vi laver altid en unik løsning til den enkelte kunde. Samtidig går vi meget op i at give en god pris, som passer til dit budget. Selvfølgelig afhænger prisen af hvor omfattende udskiftningen er. Hvis du vil vide mere, så kontakt os i dag. Du kan også komme forbi vores kontor i København NV.

Mere end

20 års

erfaring

Vi rykker ud akut

på hele Sjælland

Mulighed for

leasing