Vi laver kodelåse i København og på resten af Sjælland

Vi laver dørlås med kode til dig

Få en funktionel og effektiv kodelås hos Safety Låse & Sikring

Med en moderne kodelås bliver den gammeldags nøgle gjort overflødig. Du indtaster bare koden, og så bliver døren låst op. Det kan især være smart i bygninger med meget trafik, hvor mange mennesker går ind og ud ad døren dagligt.

Vi laver kodelåse i København og omegn, og vi kan også lave en dørlås med kode til din ejendom. Ligegyldigt om du er en erhvervsvirksomhed, et boligselskab eller noget helt tredje, kan vi finde en ideel løsning til dig. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og har på den måde opnået uvurderlig specialviden. Den viden anvender vi, når vi laver løsninger til dig.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Safety Låse & Sikring klarer alle opgaver inden for låse og sikring. Vi arbejder for både kunder fra erhvervslivet og private på hele Sjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi finder altid den rette løsning til dig - du er sikret god service og høj kvalitet, når du bruger os.

Låse efter dine behov og ønsker

Når du vælger Safety Låse & Sikring til at lave dine næste kodelåse, kan du regne med god service hele vejen igennem. Vi imødekommer alle dine ønsker og behov - også hvis du har specifikke krav. Vi inspicerer din bygning, og vi indberegner alle tænkelige faktorer, når vi rådgiver dig til valg af kodelås. Vi har et bredt udvalg, og vi giver dig gerne indblik i de forskellige produkters ulemper og fordele.

Kvalitetsløsninger til alle

Vi er professionelt firma, som går op i at overholde alle vores aftaler. Troværdighed er nemlig én af vores kerneværdier, og det vil du mærke, når vi samarbejder. Vi holder altid vores ord. Vi er stolte af at lave kvalitetsløsninger - hver gang! Med vores høje kvalitet kan vi sikre dig en stabil drift. Hvis der skulle opstå uventede problemer, kan du altid kontakte os. Så kommer vi forbi og servicerer dine kodelåse.

Få et tilbud i dag

Du kan stole på, at vi altid har en god pris klar til dig. I de indledende faser afklarer vi dit budget, og på den måde slipper du for en ubehagelig, uventet regning. Hvis du vil vide mere kan du kontakte os i dag. Vi vil med glæde tage en snak om dine muligheder. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

Mere end

20 års

erfaring

Mulighed for

leasing

Vi rykker ud akut

på hele Sjælland