Markedets bedste låsesystemer finder du hos os

Vi tilbyder salg og leasing af moderne og effektive systemer til erhverv og private

Vi leverer låsesystemer til både erhverv og private

Ordentlige låsesystemer er en god investering for både virksomheder, institutioner og boligselskaber. Både indenfor og udenfor arbejdstid, er der mange gode grunde til at få sig et ordentligt låsesystem. Safety Låse & Sikring leverer nogle af markedets bedste løsninger inden for låsesystemer. Du kan regne med, at dine lokaler er sikre, når først vi har installeret.

Vi har et bredt udvalg af låse- og sikringssystemer, og vi laver altid unikke løsninger, som er tilpasset den enkelte kundes behov. Vi forhandler og står for leasing af låsesystemer fra anerkendte mærker som Ruko, Dorma og Evva.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Safety Låse & Sikring klarer alle opgaver inden for låse og sikring. Vi arbejder for både kunder fra erhvervslivet og private på hele Sjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi finder altid den rette løsning til dig - du er sikret god service og høj kvalitet, når du bruger os.

Vejledning fra eksperter

Vi er eksperter inden for lås og sikring, og vi kan tilbyde kvalificeret vejledning og gode råd om køb og leasing. Mange forskellige faktorer kan spille ind, når du skal vælge låsesystem. Det rette låsesystem kan fx afhænge af den pågældende ejendoms størrelse og beliggenhed. Vores kompetente medarbejdere vil med glæde rådgive til det rette låsesystem.

Få optimalt udbytte

Vi vægter transparens, og sætter stor pris på dialog med kunden. Med vores faglige vejledning får du indblik i dine muligheder og hvilke eventuelle fordele og ulemper, som er ved din nye låse. Sammen kortlægger vi dine behov, så du er sikker på at få optimalt udbytte af låsene.

Vi tilbyder gode priser, uanset køb eller leasing

Vi er meget bevidste om at finde løsninger, som er inden for dit budget. Vi overrasker dig aldrig med en ubehagelig faktura, når vores forløb er afsluttet. Selvfølgelig afhænger det endelig beløb af projektets omfang.

Hvis du vil vide mere om hvad vi kan gøre for dig, så tag kontakt i dag. Hvis du har lyst, er det også en mulighed at møde op på vores kontor i København NV. Vi ser frem til at tale med dig!

Mere end

20 års

erfaring

Vi rykker ud akut

på hele Sjælland

Mulighed for

leasing