Få rådgivning fra en låsesmed på Frederiksberg med +20 års erfaring

Vi sikrer dit hjem mod ubudne gæster og indbrud. Med +20 års erfaring giver vi dig det sikreste valg

Låsesmed installerer og rådgiver om låsesystem og indbrud på Frederiksberg

Med vores mange års erfaring indenfor låsesmedsbranchen sikrer vi dig og dit hjem mod ubudne gæster og indbrud. Vores låsesmede kommer ud til dig, hvor vi som det første udfører et grundigt sikkerhedstjek. På den måde sikrer vi dig det sikreste resultat og opfylder dine ønsker og behov.

Vores låsesmede dækker hele Frederiksberg

Vores låsesmede dækker hele Frederiksberg og vil være hurtigt fremme ved akut udrykning. Vi er hurtigt ude ved din bolig, og yder derfor altid den bedste service du kan forvente. Frederiksberg lå desværre for nogle år siden i toppen, når det gjaldt indbrud i private boliger. En tyverisikring er derfor en ekstra sikkerhed i at undgå indbrud i dit hjem. Vi tilbyder et hav af forskellige tyverisikringer som passer til mange forskellige behov og ønsker. Vi er derfor sikre på, at vi har lige præcis den tyverisikring som passer til boligen og opfylder dine behov.

Har du behov for en låsesmed, fordi du har kommet til at låste dig ude, haft indbrud eller lignende? Så kontakt vores låsesmed på Frederiksberg på telefonnummer 30 30 30 18.

Hvorfor vælge os:

  • Vores låsesmed kommer hurtigt ud ved akut hjælp på hele Frederiksberg
  • Vi bestræber os altid for at tilbyde den bedste service til den bedste pris
  • Vi omkoder også gerne låse
  • Vi tilbyder gratis sikkerhedstjek
  • Book en tid til et GRATIS sikkerhedstjek ved at ringe til os på telefonnummer 30 30 30 18.

    Kontakt vores låsesmed på Frederiksberg

    Vil du hører nærmere om vores låsesystemer og tyverisikringer kan vi kontaktes på 30 30 30 18. Vi kan også kontaktes pr. mail info@safety-laas.dk, hvor vi så vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Safety Låse & Sikring klarer alle opgaver inden for låse og sikring. Vi arbejder for både kunder fra erhvervslivet og private på hele Sjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi finder altid den rette løsning til dig - du er sikret god service og høj kvalitet, når du bruger os.

Vi rykker ud akut

på hele Sjælland