Videoovervågning skaber ekstra sikkerhed i virksomheden

Vi laver en unik løsning til din virksomhed, uanset om du vil købe eller lease

Vi tilbyder videoovervågning i høj kvalitet

Med videoovervågning i virksomheden er du ekstra sikret mod tyveri og indbrud. I disse moderne tider udvikler teknologien sig hurtigere og hurtigere, og du kan få utrolige løsninger inden for videoovervågning til gode priser. Ligegyldigt om du har brug for en simpel løsning til din lille virksomhed, eller et mere avanceret system til en stor entreprise, kan vi hjælpe dig.

Vær sikret mod tyveri og ubudne gæster

Vi er specialister inden for videoovervågning, og vi har lavet et utal af specialiserede videoovervågningssystemer igennem årene. Med mange års professionel erfaring, kan vi love, at vi laver den optimale løsning for dig og din virksomhed. Vi kan komme med faglig rådgivning og assistance igennem hele forløbet. Hvis du er i tvivl om hvad dit behov er, kan vi hjælpe med at afdække det. Vi inspicerer dine lokaler, så du får mest muligt ud af overvågningen. På den måde er du bedst sikret mod tyveri og andre ubehagelige overraskelser.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Safety Låse & Sikring klarer alle opgaver inden for låse og sikring. Vi arbejder for både kunder fra erhvervslivet og private på hele Sjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi finder altid den rette løsning til dig - du er sikret god service og høj kvalitet, når du bruger os.

Køb eller leasing - vi rådgiver til den bedste løsning

Vi leverer kun produkter i solid og god kvalitet, og du får god service hele vejen igennem. Vi lægger en stolthed i vores fag, og du får altid et stykke arbejde, som vi kan stå inde for. Vores venlige medarbejdere modtager løbende kompetenceudvikling, og du kan regne med, at vi kan vores kram.

Vi vejleder dig igennem hele forløbet, så du ender med det rette produkt for dine behov. Vi giver dig indblik i dine muligheder for både køb og leasing, og hvad de kræver i forhold til drift og vedligeholdelse.

Service fra start til slut

Vi hjælper med alle dele af processen: Fra de indledende faser til montering til eventuel service, hvis der opstår uventede driftsproblemer. Vi er professionelle med stort P. Vi overholder altid alle vores aftaler til punkt og prikke. Vi holder vores ord, og du får hvad du forventer.

Attraktive priser på videoovervågning

Foruden kvalitet og vejledning, kan vi også tilbyde dig en attraktiv og konkurrencedygtig pris på videoovervågning - og det uanset om du vælger at købe eller lease. Vi har altid et godt tilbud klar til vores kunder. Når vi prissætter vores ydelser, så gør vi det i samarbejde med dig. På den måde er du sikker på, at videoovervågningen passer ind i dit budget.

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere - vi vil med glæde svare på din henvendelse.

Mere end

20 års

erfaring

Vi rykker ud akut

på hele Sjælland

Mulighed for

leasing