Få porttelefoner i Københavnsområdet hos os

Vi kan løse alle opgaver inden for porttelefoni

Porttelefoner som individuel løsning til din virksomhed

Søger du porttelefoner som virksomhedsejer, der gerne vil have mere sikkerhed i dine erhvervslokaler? Med porttelefoner får du fuld kontrol over hvem, der kommer ind og ud af lokalerne. Hvis du drømmer om et par nye porttelefoner, så kan vi realisere din drøm. Vi har et stort udvalg og finder gerne et produkt, som passer dig og din virksomhed.

Vi går op i at lave individuelle løsninger, der matcher den enkelte kundes behov og ønsker. Vi er på forkant med den nyeste og mest innovative teknologi, og du kan regne med, at du får et tilfredsstillende resultat. Der er et utal af muligheder, når det kommer til moderne porttelefoni. Vi har telefoner med forskellige, brugervenlige designs, og masser af muligheder inden for audio- og videoindstillinger.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Safety Låse & Sikring klarer alle opgaver inden for låse og sikring. Vi arbejder for både kunder fra erhvervslivet og private på hele Sjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi finder altid den rette løsning til dig - du er sikret god service og høj kvalitet, når du bruger os.

Vi rådgiver til den perfekte løsning

Du vil ikke fortryde at vælge Safety Låse & Sikring til at lave dine næste dørtelefoner. Hos os får du god service fra start til slut. Vores venlige medarbejdere lytter til alle dine ønsker og krav, så du ender med et tilfredsstillende slutprodukt. Vi tilbyder gerne professionel og kompetent vejledning igennem beslutningsprocessen, og vi kan give dig indblik i fordele og ulemper ved dine mulige valg.

Med mange års erfaring i sikkerhedsbranchen, kan vi love dig, at vi har høj faglighed og de bedste løsninger. Vi udbyder kun produkter i ordentlig kvalitet, som sikrer dig en stabil og forudsigelig drift. Vi hjælper gerne med projektering af opgaven, og vi er med inde over planlægning af montering og installation. Vi er altid klar med assistance og rådgivning. Hvis der en dag skulle opstå problemer med porttelefon-systemet, kan vi også tilbyde service og eftersyn.

Vi ønsker tilfredse kunder

Du skal ikke være bange for at få en ubehagelig regning, når vi afslutter vores forløb. Vi har masser af gode og konkurrencedygtige priser, og det er ikke anderledes med vores porttelefoner. Vi sørger for at finde et slutprodukt, som både tilfredsstiller dit behov, men som også passer til dit budget. Du kan forvente stor gennemsigtighed fra os.

Kontakt os

Hvis du gerne vil høre nærmere, så tag kontakt i dag. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Ring til os i vores telefontid eller send en mail. Du er også mere end velkommen til at kigge forbi vores kontor i København NV.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mere end

20 års

erfaring

Vi rykker ud akut

på hele Sjælland

Mulighed for

leasing