Dørautomatik i god kvalitet

Med dørautomatik lukker og åbner dørene helt af sig selv

Dørautomatik skaber en varm velkomst

Dørautomatik har de seneste år vundet mere indpas i virksomheder og institutioner landet over. I al sin enkelhed betyder dørautomatik, at dørene lukker og åbner af sig selv - helt automatisk! Der kan være mange gode grunde til at få installeret dørautomatik.

Med automatiske døre bliver din virksomhed mere handicapvenlig, og på den måde inkluderer du alle mennesker uanset deres funktionsniveau. Desuden har automatiske døre generelt en inviterende fornemmelse over sig. Dørautomatik er en effektiv og samtidig nem måde at få kunder og andre gæster til at føle sig velkomne. Hvis der kommer mange mennesker igennem dine lokaler på en dag, kan det også hjælpe med at styre trafikkens flow. Samtidig kan de automatiske døre være en smart metode til at afskærme besøgende fra eventuelt følsomme områder.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Safety Låse & Sikring klarer alle opgaver inden for låse og sikring. Vi arbejder for både kunder fra erhvervslivet og private på hele Sjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi finder altid den rette løsning til dig - du er sikret god service og høj kvalitet, når du bruger os.

Vi tilbyder et stort udvalg

Vi kan løse en lang række opgaver inden for dørautomatik. Der er rigt med muligheder, og kun fantasien sætter grænser. Vi tilbyder forskellige systemer og produkter i høj kvalitet. Du kan få flere typer af døre, deriblandt svingdøre, skydedøre og meget mere. Vi rådgiver dig igennem forløbet, så du er sikker på at ende med en optimal løsning for din virksomhed.

Vi vægter solide løsninger, som sikrer en stabil drift i mange år frem. Vores venlige og kompetente medarbejdere vil med glæde give dig indblik i dine forskellige muligheder, og hvad de kræver i forhold til drift og vedligeholdelse. Vi hjælper gerne med projektering af hele opgaven, og vi udfærdiger et samlet tilbud, som gør alle parter glade.

Find den perfekte løsning hos os

Kundetilfredshed er vigtigt for os, og derfor har vi dig med inde over hele processen. Fra start til slut vil du opleve stor gennemsigtighed og løbende dialog. Vi afslutter ikke projektet, før vi er garanteret kundens tilfredshed. Hos os er professionalismen i højsædet. Du kan stole på, at vi både holder vores ord og vores aftaler til punkt og prikke.

Vi har konkurrencedygtige og attraktive priser på alle vores ydelser, og dørautomatik er ingen undtagelse. Du skal ikke frygte at blive overrasket af en uoverkommelig regning, når vi afslutter forløbet. Vi har altid flere gode tilbud til vores kunder. Hvis du vil vide mere, så kontakt os i dag - så tager vi en snak om dine muligheder.

Mere end

20 års

erfaring

Vi rykker ud akut

på hele Sjælland

Mulighed for

leasing