Adgangskontrol skaber både frihed og tryghed i din virksomhed

Læs om hvad vi tilbyder

Vi leverer et adgangskontrolsystem til en god pris

Adgangskontrol bliver mere og mere populært at få installeret på arbejdspladsen - og med god grund! Hvis du har en virksomhed, hvor der er livlig aktivitet, og medarbejderne kommer og går i løbet af dagen, så kan et ADK-system give både tryghed og frihed.

Få ADK der passer til dine behov

Uanset hvilket behov for adgangskontrol din virksomhed har, kan vi levere et system, der passer dig både i forhold til pris og behov. Vi kan lave indgang via både nøglekort, brik, adgangskode og meget mere - og du enten købe eller lease.

Vi vejleder dig igennem beslutningsprocessen, så du er sikker på at få mest muligt udbytte af dit ADK-system. Vi giver dig også indblik i hvad de enkelte systemer kræver i forhold til vedligeholdelse og drift. Vi hjælper med planlægning og installering, så alting fungerer nemt og gnidningsfrit. Hvis der skulle opstå fejl eller problemer med tiden, kan vi også servicerer systemet og udbedre eventuel fejldrift.

Vi arbejder bl.a. med følgende systemer:

  • Salto adgangskontrol
  • Simons Voss adgangskontrol
  • Smart Air
  • M.m.
Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Safety Låse & Sikring klarer alle opgaver inden for låse og sikring. Vi arbejder for både kunder fra erhvervslivet og private på hele Sjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi finder altid den rette løsning til dig - du er sikret god service og høj kvalitet, når du bruger os.

Mulighed for

leasing

Opnå optimal tryghed med god service

Du kan regne med at modtage den bedste service, når du vælger Safety Låse & Sikring til at lave dit adgangskontrolsystem. Vi går meget op i kundetilfredshed, og vi sørger for at have god dialog fra start til slut. Vi er en professionel låsesmed, som altid holder vores ord og vores aftaler. Gennemsigtighed er også en af vores store prioriteter, og du er med inde over processen.

Når du får besøg af vores medarbejdere, kan du trygt stille spørgsmål. Hvis du er i tvivl, kan vi komme med faglige vurderinger og gode råd. Vi har løbende kompetenceudviklinger, og vores team består udelukkende af dygtige og ambitiøse låsesmede og låseteknikere. Vi gør vores bedste for at finde en løsning, som passer godt til dig. Med mange års erfaring i branchen, kan du regne med, at vi laver et ADK-system, som lever op til dine ønsker.

Køb eller leasing af adgangskontrol?

Hos os får du altid en god aftale - vi sidder klar med et godt tilbud, og vi snakker os frem til en endelig pris samt en løsning, som gør alle parter glade. Hvis du vil vide mere om, hvad vi tilbyder inden for adgangskontrol, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil med glæde tage en snak og fortælle dig mere om vores services.

Mere end

20 års

erfaring

Vi rykker ud akut

på hele Sjælland