Adgangskontrol med brik skaber både frihed og tryghed i din virksomhed

Læs mere om vores store udvalg af adgangskontrol med brik

Vi leverer elektronisk adgangskontrol til en god pris

H2: Vi leverer elektronisk adgangskontrol til en god pris Elektronisk adgangskontrol bliver mere og mere populært at få installeret på arbejdspladsen - og med god grund! Har du har en virksomhed, hvor der er livlig aktivitet, og medarbejderne kommer og går i løbet af dagen? Så kan et elektronisk adgangskontrol-system give både tryghed og frihed.

Opnå optimal tryghed med en lås med brik system

Du kan regne med at modtage den bedste service, når du vælger os til at få installeret din nye lås med brik system. Vi går meget op i kundetilfredshed, og vi sørger for at have god dialog fra start til slut. Vi er en professionel låsesmed, som altid holder vores ord og vores aftaler. Gennemsigtighed er også en af vores store prioriteter, og du er med inde over processen.

Når du får besøg af vores medarbejdere, kan du trygt stille spørgsmål. Hvis du er i tvivl, kan vi komme med faglige vurderinger og gode råd. Vi har løbende kompetenceudviklinger, og vores team består udelukkende af dygtige og ambitiøse låsesmede og låseteknikere. Vi gør vores bedste for at finde en løsning, som passer godt til dig. Med mange års erfaring, kan du regne med, at vi laver lås med brik system, som lever op til dine ønsker.

Vores samarbejde

Nedenfor er et lille udsnit af vores samarbejdspartnere:

  • Salto adgangskontrol
  • Simons Voss adgangskontrol
  • Smart Air

Udover ovenstående samarbejder vi også med et hav af andre lås med brik systemer. Vi er derfor sikre på, at vi har det system som passer dit behov bedst.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Safety Låse & Sikring klarer alle opgaver inden for låse og sikring. Vi arbejder for både kunder fra erhvervslivet og private på hele Sjælland.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi finder altid den rette løsning til dig - du er sikret god service og høj kvalitet, når du bruger os.

Mulighed for

leasing

Få en elektronisk adgangskontrol som passer dine behov

Hos os får du altid en god aftale. Vores specialister sidder klar med et godt tilbud, og vi snakker os frem til en endelig pris samt en løsning. Hvis du vil vide mere om, hvad vi tilbyder inden for adgangskontrol, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil med glæde tage en snak og fortælle dig mere om vores services.

Kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere om vores elektroniske adgangskontrol-systemer, står vi klar til at besvare alle dine spørgsmål. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak. Vi på telefonnummer 30 30 30 18 eller på mail info@safety-laas.dk.

Mere end

20 års

erfaring

Vi rykker ud akut

på hele Sjælland