Få professionel rågivning fra Låsesmed i Storkøbenhavn

Professionel rådgivning til Boligselskaber
Få den rigtige rådgivning om rådgivning om låsesystemer, adgangskontrol og feks dørtelefoni. Hos Safety Lås & Sikring får du professionel og faglig rådgivning. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter fra det traditionelle system med kabler til den mere avancerede løsning, hvor beboeren ringes op og åbner døren via sin telefon. 
Dørtelefon
installering og service i Storkøbenhavn

I større ejendomme er det en nødvendighed med port- og dørtelefon. Fordelene er, at det giver tryghed for beboerne, komfortabel betjening såvel som et stærkt signal til ubudne gæster om, at ejendommen er godt sikret. Derfor har langt de fleste beboelsesejendomme i dag et system, hvor man kan holder yderdøren låst, så gæster skal ringe på hos den enkelte beboer, før de bliver lukket ind i opgangen.

En dørtelefon giver maksimal tryghed
For at yde maksimal tryghed og minimalt besvær skal både dørtelefon og system være driftssikkert og tilpasset den enkelte ejendoms behov. Safety Låse & Sikring tilbyder installation af nye systemer samt servicering af eksisterende installationer. Vi hjælper med adgangs- og sikkerhedsløsninger til alle typer ejendomme – uanset størrelse, antal opgange og lejligheder.

 1. Professionel rådgivning i Storkøbenhavn
  2
  Professionel rådgivning i Storkøbenhavn
  Saftey Låse & Sikring kører i København og omegn. Vi rådgiver bl.a. i valg af dørlukker - og via vores omfattende kvalitets kontrol, sikrer vi, at I altid får den bedste service.
 2. 0
  Trådløs dørtelefon
  Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter -fra det traditionelle system med kabler til den mere avancerede løsning, hvor beboeren ringes op og åbner døren via sin telefon.
 3. Servicekontrakt - gør det enkelt for dig!
  1
  Servicekontrakt - gør det enkelt for dig!
  En til to gange årligt tjekker vi din ejendom igennem i henhold til vores skriftlige aftale. Det giver dig garanti for en god pris og sikkerhed for, at alt bliver gennemtjekket i henhold til aftalen.

Safety Låse & Sikring ​​er Boligselskabernes
erfarne rådgivere igennem 15 år

Låsesystemer til alle typer bygninger

Hos Safety Låse & Sikring har vi mange års erfaring inden for salg og service af ethvert låsesystem. Vi forhandler låsesystemer fra Ruko, Evva og Dorma og servicerer alle slags låsesystemer både gamle og helt nye.

Låsesystemer er velegnede til boligforeninger, institutioner, virksomheder samt andre steder, hvor flere brugere skal have adgang. Med et låsesystem er det muligt at give forskellige niveauer af adgang til brugerne, så nogle har begrænset adgang, mens andre kan tildeles adgang til alle døre. Et låsesystem kan tillige, hvis der er behov for ekstra sikkerhed, kombineres med elektronisk adgangskontrol. 

Safety Låse & Sikring er Boligselskabernes samarbejdspartner

​Vi sørger for den rigtige løsning - hurtigt og effektivt.